sábado, 1 de noviembre de 2014

11 ALIMENTS QUE ET FARAN MÉS SENZILLA LA TASCA DE NETEJAR

El kétchup està deliciós, però sabies que també serveix per polir coure? Potser amb aquesta dada ara et sembli menys desitjable, però aquest no és l'únic aliment que té doble ús: com a menjar i com a producte de neteja.

Aquí tens 11 aliments que et faran més senzilla la tasca de netejar. A més de complir la seva comesa, et permetran estalviar una mica de diners.

1. La pell del plàtan serveix per netejar la plata 



Després de menjar-te un plàtan, no llencis la pell. Si la teva coberteria de plata o algun altre objecte d'aquest material comença a perdre la seva brillantor, frega la part interior de la pell sobre la plata que vulguis netejar i tornarà a brillar com abans.

2. La pell del cogombre pot treure taques de parets i taules 



Segons Saudia Davis, la fundadora de Greenhouse Eco-Cleaning, el cogombre és un producte de neteja molt versàtil. La seva pell és capaç d'esborrar marques de taulells i parets i si vols que el mirall del teu bany no se't s'enteli quan et dutxes, només has de fregar una mica de pell de cogombre sobre ell abans d'obrir l'aixeta.

3. Utilitza quètxup per treure lluentor als teus olles i paelles de coure 



Només has de posar una mica de quètxup en un drap i posar-lo en el recipient de coure que vulguis netejar. Deixa-ho actuar entre cinc i trenta minuts. Els àcids de la salsa faran que les taques es treguin amb facilitat.

4. Una ceba per netejar les reixetes de la teva graella 



Si fregues mitja ceba crua sobre la reixeta de la teva graella, ajudarà a eliminar el greix i les restes enganxats. El millor és que encenguis el foc per ajudar a cremar les restes de menjar i brutícia que puguin quedar i després, marmitons la ceba amb un estri llarg que et permeti fregar sense cremar-te.

5. Utilitza nous per treure les ratllades en mobles de fusta 



Així és com funciona: una vegada que hagis tret la closca, frega la nou sobre el esgarrapada. Passa el dit sobre la marca per ajudar a que els olis penetrin en la fusta. Deixa-ho actuar uns cinc minuts. Després, passa un drap suau i llest!

6. La sal de taula t'ajudarà a treure taques de vi negre 



Si alguna vegada algú vessa per accident una copa de vi negre sobre el teu sofà de tapisseria clara, recorre immediatament a la sal de taula. Segons ha explicat Ingrid Johnson, professora al Fashion Institute Of Technology (FIT) de Nova York a The Huffington Post, la sal és "el remei més fàcil", ja que absorbirà el vi.

7. Una llesca de pa de motlle t'ajudarà a recollir vidres trencats 



La millor solució per aconseguir recollir tots aquests petits trossos quan es trenca alguna cosa de vidre és d'allò més simple: agafa una llesca de pa de motlle, Humiteja i passa-la pel terra. Quedaran tots enganxats a ella.

8. Arròs per netejar el molinet de cafè 



Aquest truc, proporcinat per Food52, funciona també per als molinets d'espècies. Mol un grapat de grans d'arròs fins a convertir-los en pols; al llevar, es durà també totes les restes de cafè o espècies que poguessin quedar. N'hi ha prou amb netejar el molinet amb un drap humit perquè quedi perfecte.

9. Oli d'oliva per treure la resina 



La resina és difícil de treure en ser tan enganxosa, però amb aquest truc sortirà a la primera. Agafa l'oli d'oliva, omple una cullera, humiteja un drap amb ella i frega sobre l'àrea afectada.

10. Farina de blat de moro per treure taques de greix a la roba 



Aquesta taca de greix de pizza serà fàcil de treure si la cobreixes tot amb farina de blat de moro. Deixa-ho així durant 15 o 20 minuts. Passat aquest temps, passa l'aspiradora per sobre i veuràs com la taca ha estat absorbida. Ara només has de netejar la tela com faries normalment.

11. Utilitza Coca-Cola per netejar la tassa del vàter 



Els àcids de la Coca-Cola t'ajudaran a treure qualsevol taca de la tassa. Agafa una llauna i fa el líquid dins del vàter .. Deixa que faci la seva màgia durant una hora i només hauràs de donar una passada i estirar la cadena. El teu bany estarà lluent després d'això.

Font_: www.huffingtonpost.es 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname