sábado, 20 de junio de 2015

CONSELLS PER MANTENIR NETA L'AIGUA DE LA TEVA PISCINA DESMUNTABLE AQUEST ESTIU

Consells per mantenir neta l'aigua de la teva piscina desmuntable aquest estiu.

Aquest estiu promet ser bastant calorós, a jutjar per les temperatures que han començat a registrar els termòmetres en aquest dies de juny. Hi ha afortunats que poden permetre gaudir d'una piscina al jardí, però si aquest no és el teu cas les piscines desmuntables també són una bona opció, molt refrescant i a prova de tots els pressupostos.



N'hi ha de molts preus, però les que solen presentar més problemes a l'hora de mantenir-se netes són les més petites, que tot i així tenen capacitat per a uns 1.100 litres. Si vols evitar haver d'adquirir un sistema de depuració o una bomba per filtrar l'aigua, pren nota d'uns quants consells que t'ajudaran eliminar la brutícia i les impureses.

Per començar, cobreix la piscina amb la lona protectora sempre que no hi hagi ningú dins (solen venir incloses amb la pròpia piscina, però en el cas que no sigui així pots adquirir-la en qualsevol establiment). Passa la xarxa un parell de vegades al dia, per exemple als matins i per les nits. Si li afegeixes una mitjana de niló aconseguiràs recollir molta més brutícia.

Pel que fa a un tractament eficaç per mantenir neta l'aigua de la piscina, és recomanable que un cop per setmana li posis una pastilla de clor i una petita quantitat de algicida, que pots trobar sense dificultat en grans superfícies. Presta atenció a les recomanacions del fabricant i d'aquesta manera no hauràs de reposar l'aigua durant tot l'estiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname