sábado, 29 de agosto de 2015

NETEJAR LA CASA A FONS, COMENCEM AL SETEMBRE.

Acaben les vacances i ens toca tornar a la rutina, escola, treball i tasques de la llar. Al reprendre de nou les nostres activitats quotidianes, arriba també la decisió de fer una neteja a fons i mantenir la nostra llar el millor possible.



Necessito una empleada de la llar

Aquest retorn a la vida quotidiana moltes vegades suposa que no tindrem la mateixa quantitat de temps que a l'estiu, de manera que tenir ajuda a casa et serveix per optimitzar el teu temps i gaudir més amb la família.

Actualment pots contractar empleades de la llar amb àmplia experiència, si no tens la possibilitat de triar tenir-la de interna, hi ha la possibilitat de contractar-per hores, fins i tot per tasques específiques com planxa, rentat ,etc... Tens múltiples possibilitats que s'ajustessin a les teves necessitats i les de la teva família.

Hem parlat amb algunes de les nostres assistentes domèstiques, i ens van donar els millors tips per mantenir la casa neta diàriament ara que tornem a la nostra rutina:

Fer el llit: recorda fer-diàriament li donarà una bona imatge a la teva habitació sense molt esforç.

Fregar plats: mantenir la cuina sempre sense trastos bruts evita males olors i acumulació de restes de menjar.

Escombrar diàriament: neteja les zones més transites de la teva llar, en cas que es vessi alguna cosa neteja-la immediatament per evitar que pugui formar-se una taca.

Roba bruta: posa-la a la cistella just després de treuret-la, i si tens temps aprofita i posa a rentar la roba.

Ajuda a casa igual a qualitat de vida

Nostre empresa et pot ajudar en totes aquestes tasques..ves a www.serveisdeneteja.cat o a info@serveisdeneteja.cat o trucans als telèfons 93 188 64 67 - 615 88 21 86 i demana informació sense compromís.




La confiança d'arribar a casa i saber que tot està en ordre és una gran satisfacció. Reflexiona sobre la possibilitat de tenir alguna empleada domèstica, hi ha diferents horaris i preus per adaptar-se a les teves necessitats. No et penediràs.

¿Comptes ja amb algú que t'ajuda a casa? Explica'ns les teves experiències i els canvis que ha tingut la teva vida partir de la seva arribada. Creus és una bona opció tenir una empleada per hores ?.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname