martes, 16 de mayo de 2017

9 CONSELLS DE NETEJA PER LA TEVA LLAR

Admetem-ho, a ningú li agrada posar-se a netejar, però tots volem tenir cases acollidores i ordenades (i més encara si tenim visita).

Amb l'objectiu d'estalviar-temps de fregar taques difícils, els usuaris de la pàgina web britànica Mumsnet han compartit alguns dels seus millors trucs de neteja.



1. Perfuma l'aspiradora

"Fes unes gotes d'essència de menta, de lavanda o de rosa a la borsa de l'aspiradora perquè la casa faci bona olor mentre la passes".

2. Neteja la dutxa mentre et dutxes

"Neteja la dutxa quan estiguis a la dutxa. S'obrirà davant teu un nou món de possibilitats. S'estalvia molt de temps".

3. Treu les taques recremades de les paelles amb sabó

"Posa una paella de la que vulguis treure les taques recremades plena d'aigua i sabó a foc lent. Quan l'aigua comenci a bullir, les taques s'aniran enlairant: és molt més ràpid de tenir la paella en remull durant dies".

4. Neteja el bullidor d'aigua amb vinagre

"Omple la tetera de vinagre blanc, deixa que bulli i deixa reposar el vinagre durant la nit o tot el temps que sigui possible. Buida i esbandeix amb aigua al dia següent. Pots guardar el vinagre per tornar a utilitzar-lo. Et desharás de la calç ".

5. Assegura't que tot té el seu lloc

"Assegura't que a casa teva tot té el seu lloc i que tot es guarda després d'utilitzar-se. Tenim assistenta i la nit abans que vagi a venir vam passar una mitja hora guardant com maníacs les coses al seu lloc: no només les guardem en el seu armari, sinó en la seva caixa o el seu compartiment concret ".

6. Fes neteja d'armari

"A principi d'any, col·loca totes les perxes de l'armari mirant cap a fora. Quan vagis fent servir cada peça, torna a posar la perxa en la qual estava penjada mirant cap a dins. Quan acabi l'any, fixa't en quantes penjadors segueixen mirant cap a fora perquè no les has tocat i desfés-te del seu contingut, perquè és roba que no fas servir ".

7. No t'oblidis de netejar la pols

"Netejar els sòcols amb els peus (sempre amb mitjons) mentre parlo per telèfon. Cada vegada que endollo o desendollo alguna cosa, netejo l'endoll i la paret".

8. Fica bossetes de gel de sílice en les sabates

"Omple un mitjó vell de bossetes de gel de sílice, de les que vénen en totes les caixes, i fica-ho en una sabata mullade per lliurar-te de la humitat".


9. Neteja les tasses amb bicarbonat sòdic

"Treu les taques de les tasses i les teteres de forma segura amb aigua calenta i una cullerada de bicarbonat sòdic".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comments system

Disqus Shortname